Lappajärven aamua 10.2.2020

6.-10.2.2020 yhdistys teki perinteisen kylpylämatkan Lappajärven Kivitipuun, jossa tutustuimme mm. Meteoriittikeskukseen.

Keskustelu- ja luentotilaisuudessa "Ota selvää- sote, hyte vai Fiasp" 17.4.2018 Soiten kehitysjohtaja Jussi Salminen kertoi Soiten kuulumisia ja yhdistysten osallisuudesta Sote-uudistuksessa.

Diabeteslääkäri Elina Blanco-Sequeiros luennoi muun muassa verensokereiden heilahtelujen vaikutuksesta hyvinvointiin ja uudesta nopeasti vaikuttavasta Fiasp-insuliinista.

Maaliskuussa 2018 ulkoilimme Roskarukan maastossa. Mauno Leskinen toimi grillimestarina - tarjolla oli makkaraa ja lämmintä mehua. Paikalla oli innokkaita mäen laskijoita ja Teija Pääkkönen johti sauvakävelijöitä reippaalle kierrokselle.

Helmikuussa 2018 yhdistys oli perinteisellä kylpylämatkalla, tällä kertaa Härmän Kylpylässä. Ohjelmassa oli virkistymistä ja mukavaa yhdessäoloa uiden, syöden, voimistellen, tanssien mutta kokoonnuimme myös miettimään yhdistyksen asioita ja ennen kaikkea - antamaan ja saamaan vertaistukea.

Lastenkin mielestä oli hauskaa Härmässä - oli Jussin Areenaa, Vekaraviidakkoa ja ennen kaikkea syömistä ja uimista yllin kyllin.

Perhekerho oli Touhutalossa temmeltämässä helmikuussa 2018. Käytössämme oli myös kokoushuone/kabinetti missä oli pientä terveellistä purtavaa.

Tammikuussa 2018 kävimme uimassa Vesiveijarissa. Heli Granlund ohjasi vesijumpparyhmän.

Kaarina Korhonen ja Leif Granvik esittelemässä Kokkolan Seudun Diabeteksen toimintaa "Voimaa ruoasta"- tilaisuudessa.

2017 Reippaita treenaajia Honkaharjun liikuntaryhmässä. Paavo Jussila ohjaa ryhmää maanantaisin.

Lokakuussa meillä oli syyskokous Kompassin tiloissa. Ooperalaulaaja-jumppaaja Hannu Ilmolahti soitti kitaraa tilaisuuden alussa ja otimme maljan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Ilmolahti kertoi myös selviytymistarinansa ja laulatti syyskokouksen osallistujia.

Kokkolan Seudun Diabetes suuntasi sienivaellukselle syyskuussa 2017 Helinä Wiikin johdolla. Vaelsimme Vasikkasaaren leirikeskukselta sieniä keräten Rastimajalle, missä Kokkolan Ladun Tapani Kulmanen otti meidät vastaan ja kertoi Kokkolan Ladun toiminnasta. Paikan päällä ohjelmassa oli sienien tunnistamista, makkaran ja tikkupullan paistoa, saippuakuplaleikkejä ja sai myös kokeilla Fatbike-pyöriä.

Sienivaelluksella riitti touhua kaiken ikäisille, tässä saippuakuplaleikkejä.

Sienivaelluksella opimme tunnistamaan joitakin yleisiä sieniä, esim rouskuja, haperoita ja tatteja Helinä Wiikin johdolla.

Jonna Häggman Vaasasta esitteli Pepe-hypokoiraa kokkolalaisille 20.4.2017. Hypokoiraillassa oli runsaasti osallistujia ja Pepe-koira teki vaikutuksen yleisöön. Illasta oli juttu Keskipohjanmaa-lehdessä.

Salainen kevätretki tehtiin Luotoon Tyynelän Tonttulaan 18.5.2017 ja katseltavaa riitti. Tonttuja oli joka lähtöön mutta kauniissa pihapiirissä oli runsaasti muutakin mielenkiintoista.

Liiton Järjestöpäivillä 5-6.5.2017 Turussa. Keskusteltiin paneelissa yhdistysten kehittämisestä.

Tiivis joukko seurasi vaalipaneelia 22.3.2017 Kokkolan kaupungintalolla.

Yhdistykset esittäytyivät Kokkolan iltatorilla kesällä 2017.