Tietoa yhdistyksestä

Kokkolan Seudun Diabetes- yhdistys pyrkii diabeteksen voittamiseen yhteistyössä Suomen Diabetesliitto ry:n ja paikallisten terveysviranomaisten kanssa. Toiminnan painopiste on diabeetikoiden omahoidon edellytysten turvaaminen ja kehittäminen. Yhdistys seuraa kiinteästi SOTE-uudistuksen edistymistä ja vaikutusta diabeteksen hoitoon. Vuosi 2019 on yhdistyksen 64. toimintavuosi. Jäseniä oli 4.10.2018 tilanteen mukaan 676 (heistä lapsia 47), ruotsinkielisiä 69 ja 67 Toholammin alaosastossa. Jäsenmäärä on viime aikoina laskenut.


Yhdistyksen tilaisuuksista ilmoitetaan paikallislehtien yhdistystoimintapalstoilla tai ilmoituksina. Yhdistyksen kotisivu ja facebook pyritään pitämään ajantasaisina, lisäksi
käytetään muita tarjoamia mahdollisuuksia. Voidaan käyttää myös liiton
tarjoamia tekstiviesti- ja sähköpostimahdollisuuksia Vuoden aikana liittyville uusille jäsenille toimitetaan ”Tervetuloa”-kirje ja Jäsentiedote kuukausitilaston saavuttua jäsensihteerille. Esiinnytään terveyteen liittyvissä tilaisuuksissa ja Maailman diabetespäivänä 14.11. esitellään yhdistyksen toimintaa kokkolalaisissa apteekeissa. Esitekorttia pyritään jakamaan lääkärien ja diabeteshoitajien vastaanotoilla erityisesti äsken diagnoosin saaneille. Yhdistykseltä on saatavana maksutonta valistusaineistoa.

Lisää tietoa yhdistyksestä toimintakertomuksessa, jonka löydät yhdistys palkin alalinkistä.

HALLITUS 2019

Eero Liukkonen pj 040 7151149

eero.liukkonen@kolarilaskenta.fi


Leif Granvik, tied.ÖT, matkavast. 040 016 2172 leif.granvik43@gmail.com

Pirjo Ylitalo, hall.jäsen .emäntä 045 262 0664