Jäsenedut


Valtakunnalliset jäsenedut


Diabetesliiton jäsenedut löytyvät täältä.

Kokkolan Seudun Diabetes ry:n jäsenmaksu on 15 €. Voit liittyä jäseneksi Diabetesliiton sivuilla täällä. Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa monenlaisiin alennuksiin- järjestämme muun muassa ruokailuja, matkoja, retkiä, liikuntatempauksia, kampanjoita ja sponsoroimme jäsentemme kuluja.

Paikallisisia etuja kaikille

Kokkolan Seudun Diabetes ry:n jäsen:

Hiihdä Rastimajalle ja takaisin kampanja jatkuu la-su klo 10-15 koko hiihtokauden ajan. Yhdistys tarjoaa (1 kerta/jäsen) majalla pullakahvit/tee/mehu. Laita nimesi päivystäjällä olevaan vihkoon Tied. 040 715 1149 Eero

Erityisliikuntakortti

Kokkolan kaupungilla on asukkailleen erityisliikuntakortti, joka on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille aktivoidakseen heitä kuntouttavaan liikuntaan. Erityisliikuntakortilla voi ostaa uintikeskus VesiVeijarista vuosikortin, joka maksaa nyt 70 €, alle 16 vuotiailta on maksu 30 € . Maksu on voimassa ostopäivästä vuoden. Sillä voi käydä uimahallissa vaikka joka päivä.

Vesiveijari myy 2.50 €:n pääsylippuja arkisin klo 14-16 välillä 70+ ikäisille.

Paitsi edullisen vuosikortin uimahalliin saa erityisliikuntakortilla alennuksia seuraavasti: kertalippu Kokkolan urheilutalon kuntosalilla maksaa 2 €, Medirexissä 4,50 €, Kuntokeskus ROKissa 5 € ( myös ryhmäliikunta ), Kuntokeskus Actilifessa 5 € ja Kälviän Vapaa-ajantalolla 2€.

Ne, jotka ovat saaneet korttinsa Kela-tunnuksen mukaan, voivat Vesiveijarin kassalla näyttää erityisliikuntakorttinsa ja Kela-kortin ja maksaa vuosimaksun vaikka heti . Ne, jotka ovat saaneet korttinsa lääketieteellisen lausunnon perusteella, tekevät uuden hakemuksen.

Erityisliikuntakortin hakulomakkeita saa liikuntatoimistosta, kaupungintalon infosta ja Uintikeskus VesiVeijarista ja niihin paikkoihin sen voi myös jättää. Näytä KELA-korttia, jos siinä on merkintä erikoiskorvattavista lääkkeistä tai hanki lääkärinlausunto. Liitteeksi tarvitaan myös passikuvan tyyppinen valokuva.

Kysy lisää uimahallista tai Riitta Brännkärr 06-8289661 tai 040-5237799 tai Kokkolan liikuntapalveluista täältä.


Kokkolan liikuntapalvelut

Yllämainitusta osoitteesta saa myös tietoja Kokkolan kaupungin liikuntapalveluista.

Esimerkiksi neuvontaa liikunnan aloittamiseksi ja oikean lajin löytämiseksi saa VesiVeijarissa, Neptunus salissa kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina klo 8-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Neuvojana on Anne Raatikainen, jonka tavoittaa tarvittaessa puh 044-780 9253 tai anne.raatikainen(at)kokkola.fi. Neuvonta on maksutonta.


Liikuntaneuvontaa senioreille

Tukea ja kannustusta liikunnan ilon ja hyödyn löytämiseen annetaan myös Senioreiden terveyspiste Daaliassa Kallentorilla.


Kipparihallissa kävellään

Kävelyajat Kipparihallissa on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30-10.30 sauvojen kanssa tai ilman - rollaattorin kanssa tai ilman. Hallissa on hyvä kävellä oli ulkona millainen pakkanen hyvänsä eikä liukkaudesta ole vaaraa. Kilpailuhengestä ei täälläkään pääse: suorituksen voi merkitä seinällä olevaan vihkoon ja eniten kävellyt palkitaan vuoden lopussa.


NORDEA-AREEN "HÅKIN HALLI" Ventuksentie 51

Kävellään

Kävelyajat tiistaisin ja torstaisin klo 10.00 - 11.30 samojen periaatteiden mukaan kuin Kipparihallissa.

Kävelyt kumassakin hallissa ovat maksuttomia.