Toiminta


TOHOLAMMIN ALAOSASTO

Puheenjohtaja
Johannes Isosaari
Puh 044-341 8075

Rahastonhoitaja
Katri Tiilikka
Puh 040-521 7036

Sähköposti:
helena.isosaari@gmail.com

Kokkolan Seudun Diabetes ry:n Toholammin alaosasto toimii paikallisesti oman ohjelmansa mukaan, mutta Toholammilta lähdetään joukolla yhdistyksen syys- ja kevätkokoukseen.

Toholammin osaston jäsenillat pidetään kuukauden toisena tiistaina klo 18 Koskelan kerhohuoneessa. Muutkin kuin jäsenet voivat tulla mukaan tutustumaan toimintaan.

Tapahtumista ilmoitetaan Lestijoki-lehdessä.

HONKAHARJUN LIIKUNTARYHMÄ

Kokkolan Seudun Diabeteksella on vuoro Honkaharjun palvelukeskuksen kuntosalilla maanantaisin klo 18-19.

Sali helppokäyttöisine HUR-laitteineen tarjoaa Kokkolan kaupunki maksutta 65- vuotta täyttäneille. Ryhmässä on kymmenen henkilöä ja heitä vetää vertaisveturi Paavo Jussila. Kuntosalilla kävijät osallistuvat myös muihin Voimaa vanhuuteen- kampanjan tapahtumiin.

Mikäli haluat mukaan voimistelemaan, ota yhteyttä Paavo Jussilaan, puh

KALLENTORIN ACTILIFEN LIIKUNTARYHMÄ

Diabetesyhdistys sponsoroi Senioripassin hankintaa Kallentorin Actilifessa 10 eurolla. Maksamalla 40 euroa ja kirjoittamalla nimen yhdistyksen listaan saat Senioripassiin, johon kuuluu testit ja ohjelman laatiminen ensikäynnillä sekä 10 kertaa kuntosalissa ja jumpparyhmissä. Tämä tarjous on voimassa maaliskuun loppuun saakka 50 jäsenelle.

Ensimmäistä, eli testi ja opastuskäyntiä varten, täytyy varata aika, muuten siellä voi käydä omia aikojaan arkisin klo 5.30-16 välillä. Ensikäynnin voi varata Actilifen nettisivuilta tai käymällä arkisin klo 9-12.

Kuntosalissa on 12 kaikkein nykyaikaisinta kuntosalilaitetta, joihin tehdään älykortille henkilökohtainen harjoitusohjelma. Siellä on myös lämmittelyyn ja tasapainoharjoituksiin välineitä. Senioreille sopiva jumppa- tai venyttelyryhmiä on aamupäivisin, joitakin niistä vetää ooppera-laulaja-jumppaaja Hannu Ilmolahti.

HUOM! Voi myös hyödyntää kyseistä tarjousta vaikka ei ole seniori :)

Seniorijumpat on tiistaisin klo 9.30 ja 10.30 ja torstaisin klo 10.


päivitetty 23.12.2017 MH