Tietoa yhdistyksestä


Kokkolan Seudun Diabetes -yhdistys haluaa antaa vertaistukea ja virkistystä diabeetikoille, retkien ja tapahtumien muodossa. Yhdistyksen hallituksen jäsenet osallistuvat mahdollisuuksien mukaan Diabetesiiton koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Vuonna 2021 painopiste on perhetoiminta, erityisesti koko perheen toiminta. Vuosi 2021 on yhdistyksen 66. toimintavuosi. Jäseniä oli 5.6.2021 tilanteen mukaan 576 (joista lapsia/nuoria 29), ruotsinkielisiä 56 ja 46 Toholammin alaosastossa.


Yhdistyksen tilaisuuksista ilmoitetaan paikallislehtien yhdistystoimintapalstoilla tai ilmoituksina. Yhdistyksen kotisivu ja facebook pyritään pitämään ajantasaisina. Käytetään myös liiton tarjoamia tekstiviesti- ja sähköpostimahdollisuuksia. Mikäli tahdot viestejä meiltä ja jäsentiedoissa on lankapuhelinnumero tai ei ollenkaan puhelinnumeroa, ilmoitathan käynnykkäsi numeron hallituksen jäsenelle tai suoraan Diabetesliittoon.


Esiinnytään terveyteen liittyvissä tilaisuuksissa ja Maailman diabetespäivänä 14.11. esitellään yhdistyksen toimintaa Kokkolalaisissa apteekeissa. Yhdistykseltä on saatavana maksutonta valistusaineistoa.