Tervehdys vuodelle 2019!

Harvinaisen vilkkaan toimintavuoden jälkeen uskomme, että tänäkin vuonna moni tulee mukaan toimintaamme. Yhdistys tarjoaa monenlaisia tilaisuuksia kaikenikäisille. Luvassa on vertaistukea, luentoja, liikuntaa, matkoja, retkiä, ulkoilua ja nuorillekin on oma foorumi. Kannattaa seurata myös yhdistyksen lehtitiedoitusta, kotisivuja! (www.kokkolanseudundiabetes.fi) ja facebookkia.

Vertaisilloissa kuunnellaan asiantuntijoita ja keskustellaan. Kahvit ovat myös ohjelmassa.Lisää tietoa yhdistyksestä yläpalkkien alapalkeista.


Hyvää Alkanutta Vuotta 2019!

Toivottaa
yhdistyksen hallituksen väkiTULOSSA


Pe 10.5 Kokkola City Run
Yhdistys osallistuu tapahtumaan matalan kynnyksen periaatteella. Tapaamme pari kertaa rentojen treenien merkeissä.
Ilmoittautumiset 31.1 mennessä Teija Pääkkönen puh. 040 563 0385
Osallistuminen jäsenelle ilmainen.


To 16.5 Kevätretki Toivosen kotieläinpuistoon klo: 17.00
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen sisäänpääsyn ja jäätelön. Polkuyöräilijät lähtevät matkaan Urheilutalon edestä klo: 16 ja kimppakyytiläiset autoilla klo 16.30.
Ilm. 13.5 mennessä 040 715 1149/Eero.
TUETTU LOMA KALAJOELLA 7-12.10.2019

Yhdistykselle on myönnetty Solaris-lomien toimesta tuettu kylpyläloma kylpylähotelli SaniFanissa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Omavastuu 5vrk 110e/aikuinen.

Loma on tarkoitettu yli 63-v. eläkeläisille, jotka kuuluvat loman kohderyhmään. Lapsia ei voi ottaa mukaan. Ohjelmassa on erikuntoisille sopivaa virikkeellistä yhteistä ohjelmaa. Lomalla tehdään fyysistä toimintakykyä mittaava TOIMIVA-testi.

Hakemukset Solaris-lomille on jätettävä viimeistään 3kk ennen lomaa. Lomateemana on "Eläkeläisten hyvinvointiloma". Hekemukset tehdään henkilökohtaisesti (pariskunnat samalla hakemuksella) hakukaavake lähetetään suoraan Solaris-lomille kirjekuoressa. Matti Hannulalta (p. 0440585153) saa hakukaavakkeita ja kirjekuoria. Hakijalta ei vaadita diabetesyhdistyksen jäsenyyttä. Hakukaavakkeen kohtaan 2 (yhdistyksen varaama loma) merkitään Kokkolan Seudun Diabetes ry.